Wie ben ik

Wie is Tamara.

 

Hallo,

Al als kind ging ik langs de deuren met een houten blokje met zelfgemaakte oorbelletjes erop. Het maken van sieraden zat er al vroeg in. Het is ook altijd een hobby van mij gebleven en ieder jaar stond ik als hobbyist op een marktje in de buurt. Nadat de hobby en kunstenaarswinkel waar ik werkte zijn deuren sloot heb ik de stap genomen en mezelf ingeschreven als bedrijf. Homemade bij Tamara was officieel geboren. Naast het maken van sieraden maak ik ook homedecoraties, modeaccessoires en kostuumonderdelen.

Mijn andere hobby, Steampunk, was namelijk inmiddels ook gegroeid van een keertje als bezoeker naar een festival tot de vraag of ik niet met mijn sieraden op een festival wilde komen  om ze te verkopen. Samen met een bevriend stel sta ik inmiddels met een kampement op diverse Steampunk en fantasy festivals waar ik mijn producten verkoop en waar we met ons drieën entertainment bieden onder de naam Creative Steampunk Connection.

Mocht je vragen hebben of een speciaal gemaakt product willen hebben kun je me altijd een email sturen of het contact formulier invullen. Ik wens je heel veel shopplezier en wie weet zie ik je een keer op een markt of festival.

Groetjes Tamara.