Dwergmodderelven

Dwergmodderelven, dwergmodderduivels en dwergmodderengelen!

Wat zijn Dwergmodderelven?

Dwergmodderelfen zijn kleine, grappige groene pluche terroristen die voornamelijk chocolade en alcoholische dranken eten, drinken en allerlei onzinnige dingen doen!

Ooit waren ze de lijfwachten van de keizerin van de 5 magische rijken, maar vanwege een intrige werden ze naar de aarde verbannen zonder hun oorsprong te kennen.

Ze vestigden zich in grotten bij beekjes en rivieren, wat eigenlijk niet zo goed is als je bang bent voor water en je niet goed kunt opschieten met de kou. Dit is de reden waarom dwergmodderelfen vaak proberen dicht bij mensen te zijn.

In het begin zijn ze verlegen, maar je kunt hun vertrouwen winnen met veel chocolade (die ze “Schoggi” noemen) en dan heb je vrienden voor het leven in hen.

 

Je kunt veel van de avonturen van onze kleine grappige terroristen op Facebook volgen op deze pagina’s:

Dwergmodderelven (Nederlands)
Zwergschlammelfenschutzinitiative (Duits)

Ze zijn soms een beetje rebels en betweterig, maar ze hebben een goed hart. Helaas ontbreekt het hen ook aan enig idee van eigendomsrecht, en daarom nemen ze alles mee dat niet vastgespijkerd is. Vooral chocolade, maar ook glitterdingen (bling).

We bieden je de unieke kans om een ​​dwergmodderelf te adopteren. Binnenkort kan een van de kleine boefjes bij je intrekken!

De “adoptiekosten” voor de grote dwerg-modderelfen uit het Zwarte Woud bedragen slechts 14,00 EUR (plus verzendkosten), voor de kleine Brazilianen, de dwergmodderengelen, de dwergzwarteduivels, de dwergvlamelven en de kleine Zwarte Wouden zijn 10,00 EUR (plus verzendkosten)!

Deze prijs is altijd inclusief 2 euro, die wordt gedoneerd aan Stichting mijn laatste wens. De Stichting Mijn Liefste Wens (voorheen werkend onder de naam ‘Stichting Vrienden van het Universitair Kinderziekenhuis St Radboud) is opgericht met een heel duidelijk doel: het ondersteunen van projecten, die gericht zijn op het welzijn van het zieke kind in de drie Nijmeegse ziekenhuizen.

Maar ja! In principe kan iedereen adopteren!

De enige vereiste is dat je bereid bent om je protégé een goed thuis te geven en hem altijd goede chocolade te geven. Af en toe een plaatje van de avonturen van de kleine boef op Facebook zou geweldig zijn, maar het is natuurlijk niet verplicht.

 

Meer informatie over de dwergmodderelven vind u op www.dwergmodderelven.nl